Grinwis logo

Over Grinwis

De passie voor de deuren- en kozijnenmarkt is bij ons diepgeworteld. In de beginjaren werden de deuren nog volledig met de hand vervaardigd en afgehangen. Naarmate de tijd vorderde is dit proces steeds meer geautomatiseerd.

Zo zijn wij in 2010 begonnen met CNC gestuurd frezen en inmiddels werken wij met de nieuwste CNC houtbewerkingsmachine en 3D technologie die de deuren voorziet van alle bewerkingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de deuren op locatie digitaal in meten, zodoende kan de deur compleet voorbereid met alle bewerkingen geleverd worden. 

Wij onderscheiden ons door het aanbieden van volledig maatwerk. Zo kunnen we je van sluitend advies voorzien bij de keuze voor de juiste deuren en kozijnen, maar kunnen ook het gehele proces begeleiden en zorgdragen voor de montage. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat elke ruimte uniek is. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment met een scala aan materialen, kleuren en designs. Of het nu gaat om eigentijdse, minimalisme, traditionele of elegante ontwerpen, wij leveren de deur die perfect bij jouw stijl past.

In onze showroom hebben we een variatie aan deuren en deursystemen, welke op afspraak te bezoeken is.